BEER, MUSIC AND LEGO

Het is bijna kerst, dus dan is het altijd om een docu van Lego te gaan bekijken. Misschien heb je hem al gezien, dan kijk je hem nog een keer haha.

Je ziet o.a. de bouw en opening (2016) van de grote lego winkel in Londen (Leicester Square). En het bouwen van een enorme brug. Erg gaaf om te zien allemaal.

Lees verder »

Ze testen echt alles. Nu hebben ze getest hoe lang het duurt, als je een Lego hoofdje hebt opgegeten, het weer uit je lichaam is. Want er waren genoeg testen met munten etc. Dat duurt twee weken voordat je het uit poept.

6 mensen hebben een Lego hoofdje ingeslikt en ze hebben steeds gekeken in de drol of het hoofdje erin zat. Het test resultaat is: na +/- 1,7 dag komt het hoofdje weer uit je lichaam.

Zo weer een weetje voor deze week 😉

De, helaas veel te vroeg, overleden Jeff Buckley had een hele grote platencollectie.Nu hebben ze zijn personlijke vinyl collectie online gezet.

Niet alleen namen van de albums maar je kunt de albums ook beluisteren. Alles staat op alfabet. Je kunt op de site het nummer niet helemaal luisteren maar fragmenten. maar er staat een link van spotify bij voor het album.

Zijn verzameling is heel breed. Het llopt van Duke Ellington via Miles Davis’ electric tot Metallica en nog veel meer.

Ik zou zeggen klik hier en geniet van de muziek.

Vandaag kreeg ik een mailtje van Spotify:

“We hebben een melding ontvangen dat een afbeelding en/of beschrijving van een van je playlists is gerapporteerd omdat deze aanstootgevend of ongepast is en in strijd is met onze richtlijnen voor afbeeldingen van profielen en playlists. We hebben de afbeelding en/of beschrijving daarom verwijderd van de playlist op Spotify. De playlist zelf is wel behouden gebleven.

Als je van mening bent dat je dit bericht ten onrechte hebt ontvangen, kun je binnen vijf (5) werkdagen bezwaar maken in een reactie op deze e-mail. We zullen de kwestie dan nader onderzoeken.

Het allerbeste,
Spotify-klantenserviceteam”

Het ging om de Playlist die ik gemaakt heb van de televisie serie Lucifer. Na elke aflevering ben ik op zoek gegaan naar de nummers en deze in de playlist gezet. Veel werk maar ik vond het muziek mooi.

Lees verder »

The Chemical Brothers heeft bekend gemaakt dat ze volgend jaar, in het voorjaar, met een nieuw album uitkomen.

Het album gaat heten “No Geography”. Ook het hun nieuwe nummer “Free Yourself” staat hierop. (Dit nummer kun je hier onderaan beluisteren/ bekijken).

Lees verder »

Dit jaar zijn de winnaars bekend van de 15e editie van European Beer Star. Nederland heeft best goed gescoord en staat 4e op de lijst.

Nederland heeft 7 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen medaille gewonnen. Met maar liefst 4 gouden medailles voor La Trappe. Het leuke is dat alle gouden medaille winnaars niet echt mijn smaak is (La Trappe Blond gaat nog). Ik geef Jopen een gouden plak 😉

Dit zijn de Nederlandse winnaars:

Lees verder »

Iemand heeft een nummer gemaakt van Star Trek – Voyager snapshots. Het nummer “Some kind of” duurt 3:32 minuten.

Of het een mooi nummer is of niet, je komt er wel achter hoeveel keer er Some kind of is gezegd in deze serie.

Lees verder »

Elk jaar komt Jopen met een Meesterstuk. Dit jaar zijn ze 24 geworden en komen met een nieuw Meesterstuk, 2019.

Ditmaal een Doppelsticke, 10%. De smaak is, zoals Jopen beschrijft:

“Oh dennenboom! De geur van dennennaalden komt je tegemoet en neemt je mee naar de dichtbegroeide bossen in Scandinavië. Wie wil dat nou niet? Geniet van een moutige smaak met hinten van chocolade, karamel en honing. De hopsoorten zorgen voor zachte kruidige, bloemige en grassige tonen. Een feestelijk seizoensbier dus. What a masterpiece…”

Hij is vanaf nu online te bestellen.

Binnenkort maar eens proeven….

[update] Ik heb hem geproefd, en deze smaakt weer heerlijk!! Aanrader.